Abogado Laboral Por Conciliación Laboral

Abogado Laboral Por Conciliación Laboral
Empresa:

Cronoshare.Com


Lugar:

España

Detalles de la oferta

Denegació de modificació d'horari per conciliació laboral sense haver-Hi causes Objectives: Al 2017, quan vaig tenir al meu primer fill demano que se'm canviï de lloc de treball, més A prop del meu lloc de domicili, i se m'accepta (de segrià nord a seguirà sud) Al març del 2024 se'm diu que se'm canvia un altre cop a segrià nord, havent-Li la Possibilitat d'un centre més a prop (concretament a alcarràs a segrià sud) però se'm diu Que no es poden canviar els dos treballadors que hi ha allà (que no tenen persones a Càrrec), tot i que se'ns ha canviat a la majoria dels treballadors de lloc, per reorganització Del servei.
Donat a aquesta negativa, demano un canvi d'horari per conciliació laboral que no afecti Al servei: passar de fer de 15:30 a 19:30/20 hores a fer de 15 a 19 hores i dijous passar De fer de 9 a 13 a fer de 8 a 13 hores (per recuperar l'hora dels dos dies que sortim a les 20h).
El motiu és que tinc dos fills de 4 i 6 anys i tinc una hora de viatge (anar i tornar 30 Minuts des del meu domicili).
També se'm nega, exposant que jo no puc gaudir d'aquest Dret recollit al reglament horari de la meva empresa perquè faig horari de tarda.
Cal Mencionar que el meu treball és atenció directa amb infants fins les 19 hores i treballo Juntament amb una companya, per la qual cosa no afecta al funcionament del servei la Conciliació demanada.
He posat un recurs, donat que en nostre reglament de servei (programa marc) posa que Tenim tots els treballadors (tinguem o no persones a càrrec) mitja hora de flexibilitat Horària, així no té sentit que se'm negui un canvi d'horari que està fins i tot dins del Reglament horari del meu servei i per tant, no se'm donen causes objectives per negar-Me L'horari proposat ni tampoc proposen negociar dit horari.
Per tot això demano: Que se'm faciliti el lloc de treball a prop del meu domicili o bé que s'accepti l'horari per Conciliació.
Per últim, cal dir que l'empresa també ens nega que el temps de desplaçament des de la Seu fins als pobles on treballem sigui temps efectiu de treball, encara que com veureu Està recollit en el conveni (perquè segons ens diuen nosaltres som un altre tipus de servei Que no té aquest dret) , per la qual cosa, la conciliació encara és veu més afectada Problema laboral a solucionar por el abogado(a)   Conciliación laboral Tipo de servicio que necesitas del abogado(a)   Presentación de reclamación ¿Cuándo necesitas empezar con el servicio?
En los próximos días Preferencia para el servicio: Relación calidad/precio


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Abogado Laboral Por Conciliación Laboral
Empresa:

Cronoshare.Com


Lugar:

España

Abogado/A (Media Jornada)

FuncionesDesde ISPROX buscamos un/a Abogado/a generalista de empresa y particulares, para nuestro cliente, un despacho profesional multidisciplinar en Lleida...


Desde Isprox - España

Publicado a month ago

Abogado/A (Media Jornada)

Funciones Desde ISPROX buscamos un/a Abogado/a generalista de empresa y particulares, para nuestro cliente, un despacho profesional multidisciplinar en Lleid...


Desde Isprox - España

Publicado a month ago

Cajerx - Reponedor/A 30Hrs/Sem (Fijo Discontinuo 8

**Introducción**: **Tus tareas**: - Cobrar en caja y atención al cliente. - Gestionar la disponibilidad de los productos en la sala de ventas. - Realizar el...


Desde Lidl Supermercados Sau - España

Publicado a month ago

Assessor/A - Sucursal Lleida

Coneixes algú a qui li pugui interessar? Funcions i requisits de la vacant ASSESSOR/A - SUCURSAL LLEIDA Formaràs part d'un projecte consolidat dins l'entitat...


Desde Mgs S.A - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-16T14:53:52.738Z