Andreu Gastronomia des de 1930 és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista. Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.
Precisem incorporar per la temporada d'estiu (juny - setembre) al nostre restaurant ubicat al centre comercial La Roca Village:
Ajudants de cambrer/a a jornada completa i a jornada parcial.Ajudants de cuina a jornada completa i a jornada parcial.Les funcions a realitzar podrien ser les següents:
Realitzar l'atenció directa al client per al consum de menjar i begudes.Col·laborar amb el muntatge de la sala així com de la seva neteja, abans, durant i al finalitzar el servei.Assegurar un òptim servei al client i gestió de la cua.Agafar comandes i cobrar amb TPV.Conèixer els productes que ofereix l'Andreu, per tal d'oferir i orientar als clients.Mantenir la neteja i ordre del local.Reposició, recepció, conservació i marcatge dels productes.Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball.Posar i treure el rentavaixelles.Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà.Realització de preparacions senzilles dels plats seguint els procediments establerts.Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts...)Establir una bona presentació dels productes seguint els procediments establerts.Contribuir a la consecució dels objectius (KPI's) assignats a la botiga.Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa.A l'Andreu trobaràs:
Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb incentius a la nòmina.Possibilitat de formar part de l'equip al finalitzar la temporada.Per formar part del nostre equip és important:
Experiència com cambrer/a o cuina/degustació de 6 mesos o més, preferiblement al sector de la restauració.Parlar castellà i català amb fluïdesa. Molt valorable parlar altres idiomes.Bona presència i comunicació amb el client.Residir a prop de la botiga o facilitat de transport.Tipo de puesto: Jornada completa, Media jornada
Sueldo: 600,00€-1.800,00€ al mes
Horas previstas: entre 18 i 40 a la setmana
Beneficios:
Comidas en la empresaJornada intensiva en veranoParking gratuïtHorario:
Turno de nocheTurno de tardeTipos de compensaciones complementarias:
Bonus por objetivosHoras extrasPlan de comisionesPlus nocturnidadPropinasPreguntas per la sol·licitud:
El restaurant està ubicat al centre comercial La Roca Village, a quina distància et trobes?Quina vacant t'interessa? (Ajudant de cambrer/a, ajudant de cuina, polivalent)Quina jornada t'interessa? (jornada completa, jornada parcial, caps de setmana...)Ens agradaria saber més sobre tu, com et defineixes?Ubicació del treball: Empleo presencial
#J-18808-Ljbffr