Aquest esdeveniment forma part d'un Marketplace del Talent que Barcelona Activa organitza el 23 de Gener 2025 per cobrir diferents vacants del perfil: Auxiliars d'hostaleria (Cuiner-a, Auxiliar de cuina, Bartender, Cambrer-a).
L'empresa Eurobranding busca nou talent per ampliar el seu equip de treball a partir del Febrer de 2025.
Funcions perfil cuina: Executa les tasques de neteja de les diferents àrees de la cuina (plaques de cocció, fogons, forns, maquinària, electrodomèstics).S'encarrega de la neteja dels estris i el parament de cuina.Renta, talla i pela fruites, verdures i hortalisses crues.Elaboració de plats, com l'elaboració de guarnicions i complements de menús.Transporta i emmagatzema les matèries primeres i els materials. Funcions perfil barman, sala: Rep la clientela, atén les comandes i serveix la consumició.S'encarrega de la preparació de les taules.Tramita la comanda a la barra o cuina.Factura la consumició, s'encarrega de cobrar-la i de tornar el canvi al client.Prepara i manté en perfecte estat la barra i les àrees de l'establiment de la seva competència.Endreça i tanca l'establiment.Vetlla per les normes de seguretat i higiene pròpies dels establiments de restauració.Col·labora en l'organització del magatzem o de l'establiment.Assessora a la clientela i atén possibles reclamacions.S'ocupa que la vaixella, la cristalleria, la coberteria i la roba de taula estiguin en estat òptim i preparades abans i després de cada servei.Preparacions de cocteleria clàssica i pròpia del Restaurant. Tipus de relació professional: Contracte Indefinit
Núm.
Hores setmanals: 40h
Horari: De dimecres a diumenge horari de tarda-nit
Retribució brut anual: De 18.000 a 25.000€ segons categoria
Categoria professional: Ajudants i Cap de partida
Formació reglada requerida: CFG Mig Hostaleria i Turisme.
Formació complementària: Formació com a cuiner-a i/o barista, gestió de sala, lideratge en equips de treball.
Temps d'experiència: 1-3 anys
Coneixements informàtics: Utilització i experiència en TPV
Altres requeriments específics: Experiència en gastronomia, carnet de manipulador d'aliments.
Competències personals més desenvolupades: Lideratge, Direcció de persones, Treball en equip, Cooperació, Empatia, Orientació al Client, Planificació i organització, Orientació a l'assoliment, Preocupació per l'ordre i la qualitat, Autocontrol, Autoconfiança, Aprenentatge i utilització de coneixements, Flexibilitat i Gestió del Canvi, Compromís amb l'Organització, Iniciativa.
Idiomes: Català - Intermig, Castellà - Intermig, Anglès - Intermig
#J-18808-Ljbffr