Aquest esdeveniment forma part d'un Marketplace del Talent que Barcelona Activa organitza el 23 de Gener 2025 per cobrir diferents vacants del perfil: Personal d'hostaleria (Cuiner-a, Auxiliar de cuina, Bartender, Cambrer-a) L'empresa Eurobranding busca nou talent per ampliar el seu equip de treball a partir del Febrer de 2025.
Funcions perfil cuina: Transporta i emmagatzema les matèries primeres i els materials.
Elaboració de plats, guarnicions, complements de menús i preparacions de càtering.
Prepara, renta, talla i cuina, verdures i hortalisses crues.
Executa les tasques de neteja de les diferents àrees de la cuina, estris i el parament de cuina.
Executa el control d'estocs i la gestió de la cuina (en el cas del cuiner-a) Funcions perfil barman, sala: Rep la clientela, atén les comandes i serveix la consumició.
S'encarrega de la preparació de les taules.
Tramita la comanda a la barra o cuina.
Factura la consumició, s'encarrega de cobrar-la i de tornar el canvi al client.
Prepara i manté en perfecte estat la barra i les àrees de l'establiment de la seva competència.
Endreça i tanca l'establiment.
Vetlla per les normes de seguretat i higiene pròpies dels establiments de restauració.
Col·labora en l'organització del magatzem o de l'establiment.
Assessora a la clientela i atén possibles reclamacions.
S'ocupa que la vaixella, la cristalleria, la coberteria i la roba de taula estiguin en estat òptim i preparades abans i després de cada servei.
Preparacions de cocteleria clàssica i pròpia del Restaurant (en el cas de Bartender) Tipus de relació professional: Contracte Tipologia de contracte: Indefinit Núm.
Hores setmanals: 40h Horari: De dimecres a diumenge horari de tarda-nit Retribució brut anual: De 18.000 a 25.000€ segons categoria Categoria professional: Ajudants i Cap de partida Formació reglada requerida: CFG Mig Hostaleria i Turisme.
Formació complementària: Formació com a cuiner-a i/o barista, gestió de sala Lideratge en equips de treball.
Temps d'experiència: 1-3 Coneixements informàtics: Utilització i experiència en TPV Altres requeriments específics: Experiencia en gastronomía Carnet de manipulador d'aliments Competències personals més desenvolupades: Lideratge, Direcció de persones, Treball en equip i Cooperació, Empatia, Orientació al Client, Planificació i organització, Orientació a l'assoliment, Preocupació per l'ordre i la qualitat, Autocontrol, Autoconfiança, Aprenentatge i utilització de coneixements, Flexibilitat i Gestió del Canvi, Compromís amb l'Organització, Iniciativa Idiomes: Català - Intermig, Castellà - Intermig, Anglès- Intermig