41068Mkp - Metge/Essa

41068Mkp - Metge/Essa
Empresa:

Barcelona Activa


Detalles de la oferta

Aquesta oferta forma part del Job Marketplace del Talent d'Economia social i solidària que es realitzarà de manera presencial al Saló de l'Ocupació el dia 24 d'octubre de 10.30h a 13.30h organitzat per Barcelona Activa i en col·laboració amb Tandem Social.
L'empresa Sepra servei de prevenció integral scc necessita cobrir 2 vacants de Metge/essa Només s'avisarà a les persones que compleixen amb els requisits sol.licitats per l'empresa.
Es confirmarà assistència i detalls a través del correu electrònic.
Funcions: Reconeixements mèdics a les treballadores i realització dels informes de les persones que es fan els reconeixements per determinar la seva aptitud mèdica.
Acompanyar i assessorar a les empreses i a les persones treballadores d'aquestes, en situacions relacionades amb la salut, per millorar les condicions i la salut de les persones treballadores.
Participar en la planificació i la programació dels serveis assistencials del departament per realitzar correctament els reconeixements mèdics.
Controlar l'estoc del material mèdic de la consulta per poder atendre correctament a les persones que es fan els reconeixements.
Elaborar informes de restriccions de funcions al lloc de treball per evitar la malalties professionals de les persones que es fan reconeixements.
Col·laborar en les adaptacions i canvis de lloc de treball per evitar la malalties professionals de les persones que es fan reconeixements.
Tipus de relació professional: Contracte Tipologia de contracte: Indefinit Núm.
Hores setmanals: 25 Horari: Dilluns a divendres de 8h a 13h Retribució brut anual: 23865 € Categoria professional: Tècnics superiors i assimilats Formació reglada requerida: j. Llicenciatura - j. Llicenciatura Temps d'experiència: Experiència en tasques similars.
Competències personals més desenvolupades: Treball en equip i Cooperació, Empatia, Aprenentatge i utilització de coneixements, Orientació al Client, Planificació i organització, Iniciativa, Comunicació Idiomes: Castellà - Avançat, Català - Avançat


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

41068Mkp - Metge/Essa
Empresa:

Barcelona Activa


Manicurist

Somos una franquicia joven de Salones de Manicura y Pedicura, la cual nos estamos expandiendo con mucha rapidez. Tenemos varios centros y varios puestos a cu...


Desde Boho Nails Art, S.L. - Barcelona

Publicado 14 days ago

Practicas Diseño Moda Y Upcycling

Ecodicta es una comunidad de moda sostenible y un armario compartido entre cientos de mujeres que ofrece alquiler por suscripción, alquiler puntual y venta s...


Desde Ecodicta - Barcelona

Publicado 14 days ago

[Zrt291] Senior Ui Designer

WHO WE ARE At Rocket Digital, we help companies grow, transform, and enhance their digital strategy by creating brands, experiences, and products that genera...


Desde Rocket Digital - Barcelona

Publicado 14 days ago

Kierowca C+E (M/K/I)

OFERTA DLA CIEBIE! Dla naszego klienta w Nordhorn poszukujemy pracowników na stanowisko: Kierowca C+E (m/k/i) Piening Personal gwarantuje: Zatrudnienie w fir...


Desde Piening - Barcelona

Publicado 14 days ago

Built at: 2024-09-22T17:32:01.364Z