41063Mkp - Tècnic-A De Prevenció En Riscos Laborals

41063Mkp - Tècnic-A De Prevenció En Riscos Laborals
Empresa:

Barcelona Activa


Detalles de la oferta

Aquesta oferta forma part del Job Marketplace del Talent d'Economia social i solidària que es realitzarà de manera presencial al Saló de l'Ocupació el dia 24 d'octubre de 10.30h a 13.30h organitzat per Barcelona Activa i en col·laboració amb Tandem Social.
L'empresa Sepra servei de prevenció integral scc necessita cobrir 2 vacants de Tècnic-a de prevenció en riscos laborals Només s'avisarà a les persones que compleixen amb els requisits sol.licitats per l'empresa.
Es confirmarà assistència i detalls a través del correu electrònic.
Funcions: Establir col·laboracions amb les companyes de l'equip de Prevenció i Salut per compartir tasques a realitzar a les empreses clientes, aprofitant l'especialització i coneixement de les persones tècniques de l'equip de prevenció i salut per donar un servei de qualitat.
Assistir a les reunions d'equip i d'expertesa per compartir coneixement, resoldre dubtes i la creació d'instruccions i plantilles tècniques per garantir el la formació continuada de les persones de l'equip i confeccionar les plantilles i documents adequats i ajustats a les normatives.
Assistir a judicis, en cas que una empresa o jutge ho sol·liciti, per fer front els compromisos de Sepra amb les empreses clientes.
Assessorar, presencialment o per altre mitjans, al conjunt d'empreses clientes en matèria de prevenció de riscos laborals per donar resposta a les dubtes que tinguin aquestes per donar una atenció i servei satisfactori.
Controlar l'activitat preventiva que es presta a clientes per garantir el compliment contractual amb les empreses clientes.
Definir la feina feta a les empreses clientes i també la dedicació de tasques internes a les aplicacions informàtiques d'assignades per si és necessari justificar a clientes i a d'altres estaments els serveis realitzats.
Realitzar les tasques derivades de projectes.
Tipus de relació professional: Contracte Tipologia de contracte: Indefinit Núm.
Hores setmanals: 40 Horari: Dilluns a divendres de 8 a 15 i dos dies de 15 a 18 Retribució brut anual: 26830 € Categoria professional: Tècnics superiors i assimilats Formació reglada requerida: g. Diplomatura Formació complementària: Títol Superior en Prevenció de Riscos Laborals.
Preferentment amb les tres especialitats tècniques (seguretat, higiene, ergonomia i psicosociologia) o Grau professional Formació en espais confinats Formació en treballs en alçada Temps d'experiència: +5 Competències personals més desenvolupades: Competències digitals, Treball en equip i Cooperació, Negociació, Empatia, Aprenentatge i utilització de coneixements, Orientació al Client, Planificació i organització, Iniciativa, Comunicació Idiomes: Castellà - Avançat, Català - Avançat


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

41063Mkp - Tècnic-A De Prevenció En Riscos Laborals
Empresa:

Barcelona Activa


Gv701 Agente - Conductor/A Pmr Aeropuerto De Barcelona

RequisitosValorable título en Educación General Básica o Título en E.S.O.Carnet de conducir B y C.Experiencia en transporte de pasajeros.Valorable nivel medi...


Desde Clece - Barcelona

Publicado 14 days ago

Fisioterapeutas Para Tratar Dolor En Espalda, Cuello, Hombro

Necesito un servicio de Fisioterapeutas con las siguientes características:Tipo de fisioterapia requerida Tratamiento de doloresParte(s) del cuerpo a tratar ...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 14 days ago

Presupuestos Para Demolición De Nave Industrial Que Requiere Inspección Por Parte Del Prof

Necesito un servicio de Demoler edificio con las siguientes características:Tipo de inmueble o propiedad a demoler Nave industrial¿Cuántas plantas tiene el i...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 14 days ago

(C473) Agente De Servicio Al Cliente - Mercado Español - Industria Farmacéutica

.DescriptionExperimenta una carrera que redefine reglas del juego.¿Listo para dar el siguiente gran paso? Somos el líder mundial en tecnología y servicios qu...


Desde Webhelp - Barcelona

Publicado 14 days ago

Built at: 2024-09-22T17:27:42.126Z