Grup de restauració amb diversos establiments a la ciutat de Barcelona, es troba en recerca de 2n/a de sala per l'obertura del seu nou negoci a la zona centre.
Si t'agraden els reptes, la gastronomia moderna, cerques un projecte estable i tens passió per l'atenció al client, aquesta és la teva oportunitat!
Les teves **FUNCIONS** seran:
- Col-laborar en la direcció i supervisió del restaurant i del personal de sala.
- Substituir la figua de cap de sala quan sigui necessari.
- Gestionar les reserves del restaurant.
- Coordinar, formar supervisar i donar suport a l'equip.
- Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.
- Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta.
- Atenció al client i assessorament en aspectes gastronòmics.
- Participar en el servei a sala.
- Formar part d'un equip de 8-9pax
- Col-laborar en les comandes i compres a proveïdors.
- Col-laborar en la selecció de noves incorporacions.
- Responsabilitzar-se de les caixes.
- Assegurar el compliment de la normativa d'higiene i neteja.
- Resoldre i mediar davant queixes o incidències.
- Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los.
- Responsabilitzar-se de les caixes.
Les **CONDICIONS** de la posició son:
- ?Incorporació la primera setmana de maig.
- Horari amb 4 dies de torn seguit i 1 dia de torn partit
- 2 dies lliures seguits setmanals
- Recuperació dels dies festius treballats amb 1,5 dies de vacanes
- 30 dies de vacances
- Salari: 2.300€ brut/mes
- Contracte estable, directe amb l'establiment
- Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
- Experiència mínima**:3 anys** com a 2n/a de sala.
- Domini de TPV i PDA, handy, tablet i interès cap a noves tecnologies.
- Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel.
- Idiomes: Català i castellà nívell avançat, anglès nívell alt (imprescindible) i francès valorable.
- **IMPRESCINDIBLE **residir a Barcelona o rodalies.
PERFIL PROFESSIONAL:
- Persona responsable i resolutiva, amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, habilitats per executar diferents tasques simultàniament, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisons, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat, que s'engarregui de fomentar un bon ambient de treball motivador.
**IMPORTANT