1 Metge/ Metgessa . (24_151_Ipv_Cad_Metesp).

Detalles de la oferta

EL CONSORCI CORPORACIÓ SANITÀRIA PARC TAULÍ, per al Centre d'Atenció a la Dependència (CAD), ofereix:

Descripció del servei: Els Centres d'Atenció a les persones amb Discapacitat (CAD) presten serveis d'informació, orientació a les persones amb discapacitat, a les seves famílies i a la comunitat de professionals que ho requereixen.

Distribuïts arreu del territori, cadascú d'aquests centres té assignat un àmbit d'influència determinat.

En aquests centres s'ubiquen els equips de valoració i orientació (EVO), equips multiprofessionals formats per director/a, metge/essa, psicòleg/òloga, treballador/a social i personal administratiu.

Funcions generals: Efectuar la valoració i establir el grau, requisit imprescindible per poder accedir a les mesures establertes per garantir els drets de les persones amb discapacitat. Determinar el caràcter provisional o definitiu de la valoració. Efectuar la revisió de grau per agreujament o millora o error en el diagnòstic. Informar en relació amb la necessitat d'altre persona per als actes essencials de la vida diària. Determinar les dificultats de mobilitat per a utilitzar els transports públics. Informar, assessorar i orientar a les persones amb discapacitat i les seves famílies en relació als drets, serveis, prestacions i mesures d'acció positiva regulades per la normativa estatal i autonòmica. Elaborar els informes i dictàmens d'adequació d'accés serveis i prestacions especialitzades. Emetre els certificats adreçats a altres organismes per accedir a prestacions o serveis. Efectuar la valoració laboral per emetre el certificat d'adequació i/o suport adient. Realitzar actuacions de coordinació amb altres serveis socials bàsics i especialitzats, sanitaris, educatius, laborals, judicials, etc. Requisits: Títol de llicenciat en Medicina i Cirurgia. Habilitació professional per a l'avaluació del grau de discapacitat. Nivell de català C1. Es valorarà: Currículum Vitae. Experiència acreditada en funcions d'avaluació i peritatge. Formació continuada lligada a la funció del seu lloc de treball. Habilitats i motivació per a participar en activitats docents, de recerca i de millora de la qualitat. Capacitat de treball en equips multidisciplinaris. Capacitat comunicativa i empàtica vers els usuaris, els familiars i els professionals. S'ofereix: Incorporació immediata i amb vinculació estable* a l'equip de treball del Centre d'Atenció a la Dependència del Consorci Corporació Sanitària del Parc Taulí hospital universitari.

La persona seleccionada es vincularà laboralment mitjançant un contracte de substitució pel termini imprescindible fins a la cobertura reglamentària i definitiva de la plaça vacant. Procés de selecció: Les condicions generals d'aquesta convocatòria es regiran pel què recull el present anunci i amb els procediments que es detallen a les bases tipus de convocatòria per a ocupació de places vigents.

Valoració curricular. Entrevista personal o valoració directiva. Prova psicotècnica. Les persones no seleccionades per aquesta posició que hagin realitzat el procés de selecció, podràn ser considerades per ocupar vacants que es puguin donar en altres àmbits de característiques semblants.

En compliment de la LISMI, el Consorci, tindrà en consideració la reserva per a les persones candidates que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%.

Documentació i inscripció: Caldrà adjuntar en el moment de la inscripció els següents documents en format PDF:

Curriculum vitae. Titulació acreditativa del requisit. Nivell de Català C1. Acreditacions formatives. Experiència laboral. La no presentació de la documentació requerida pot comportar l'exclusió de la candidatura a la convocatòria.

Informació: Per a consultes en relació a aquesta convocatòria, us podeu adreçar a ****** indicant el número de referència d'aquest anunci.

Data de termini: Fins al 20 de novembre de 2024 Codi de plaça: 5917



#J-18808-Ljbffr

Requisitos

Senior Marketing & Communication Executive

We are seeking a dynamic and experienced Senior Marketing and Communication Executive to lead our strategic marketing initiatives and elevate our brand prese...


Desde Ekkiden - Barcelona

Publicado 23 days ago

Dutch Digital Marketing Consultant - Go... Barcelona

Dutch Digital Marketing Consultant – Google Ads Products Barcelona, Catalonia, Spain | GL_GCS_SSG | Full time | BNLX Description Do you love Google products?...


Desde Digital Gravity Ltd - Barcelona

Publicado 23 days ago

Presupuesto De Agencias De Marketing Digital Para Tienda Online O Ecommerce

Necesito un servicio de Agencia de marketing digital con las siguientes características: ¿Qué servicios de marketing digital se necesitan? Posicionamiento se...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 23 days ago

Lead Generation And Growth Director Barcelona

About Loyal Guru Loyal Guru's platform solves the unique challenges of developing their retail business with next-gen loyalty initiatives, personalized offer...


Desde Loyal Guru - Barcelona

Publicado 23 days ago

Built at: 2024-10-24T02:48:36.414Z