La Roca del Vallès· Publicada el 4 de novembre del 2024 "Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda i degustació de productes de xarcuteria on el pernil ibèric de gla Andreu és el protagonista.Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.Precisem incorporar al nostre equip a un/a ajudant/a de cuina pel nostre restaurant ubicat a La Roca Village a jornada parcial (12h/setmanals) per dissabtes i diumenges en horari de 12 a 18h. Imprescindible certificat de discapacitat +33%.A més, a l'Andreu trobaràs:Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb bonus a la nòmina.Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu.Les funcions a realitzar son les següents:Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà.Posar i treure el rentavaixelles.Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball.Realització de preparacions senzilles dels plats seguint els procediments establerts.Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts...)Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa.Requisits mínimsPer formar part del nostre equip és important:Experiència en cuina o cafeteria degustació de 6 mesos o més.Acostumat a treballar en equip.Parlar i entendre castellà i català.Viure a prop del centre de treball.Certificat de discapacitat amb un grau igual o superior al 33%.
#J-18808-Ljbffr