Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Tripulante De Cabina - Cabin Crew | Emirates Airline

Live the cabin crew lifeJoin our team as Emirates cabin crew and see the world as you work. This is your opportunity to be part of the world's largest intern...


Desde Emirates Airline - España

Publicado a month ago

Assistant Store Manager Kiabi Sant Pere De Ribes

Descripción de la empresaActualmente, el Grupo está viviendo un momento de fuerte expansión internacional, con el objetivo de estar, cada día, más cerca de n...


Desde Kiabi España - España

Publicado a month ago

Empleos En Bon Preu

col-wideJob Description: Bon Preu ofrece 420 empleos para el verano en toda Catalunya. Los empleos son para puestos de atención al cliente, reposición, vent...


Desde Jr Spain - España

Publicado a month ago

? Aplicar En 3 Minutos Electomecanico

Marlex, en col·laboració amb una empresa important, necessita electromecànics/es amb experiència per cobrir vacants a diferents punts de la província de Llei...


Desde Marlex Human Capital - España

Publicado a month ago

Treballador/A Social Per Servei D'Atenció Precoç (Cdiap Montsià) A Amposta

Treballador/A Social Per Servei D'Atenció Precoç (Cdiap Montsià) A Amposta
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Si poses a les persones al centre i desitges formar part del canvi, t'estem buscant a TU!
Funcions del rol: Acompanyar i donar suport a les famílies, tenint present la realitat biopsicosocial de l'infant i facilitant l'adaptació a la nova situació del trastorn de desenvolupament, en col·laboració amb la resta de disciplines.
Elaborar el pla de treball, en l'àmbit de la seva competència, i consensuar-lo amb la família.
• Realitzar el tractament social a un nivell d'intervenció medi-família-infant, mitjançant un seguiment i suport en aquelles situacions que siguin necessàries.
Realitzar i/o participar en l'entrevista d'acollida, en els casos que es consideri oportú, per recollir les dades socials i familiars, canalitzant la demanda i la problemàtica global a nivell familiar, així com informar sobre el servei d'atenció precoç i el seu funcionament.
Elaborar els informes de l'infant en relació a l'àmbit de la seva competència.
Treballar en xarxa amb altres professionals del territori relacionats amb la primera infància per establir, en l'àmbit de la seva competència, mecanismes de prevenció i intervenció comunitària.
Participar en el procés de derivació, si es considera necessari, de l'infant i la família, Què necessites?
Grau en Treball Social Experiència en atenció a infants i famílies Proactivitat, escolta activa i habilitats comunicatives.
Què t'oferim?
Jornada: 10h/setm Horari: Dimarts de 11.30h a 14.00h i de 15.00h a 18.30h, dimecres de 9.00h a 13.00h Salari: 7.833€ bruts anuals Data incorporació: 12/08/2024 Durada: 1 any S'ofereix formar part d'un equip interdisciplinari amb molt bon ambient laboral.
Possibilitats de teletreball.
De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Teletreball i flexibilitat horària Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Treballador/A Social Per Servei D'Atenció Precoç (Cdiap Montsià) A Amposta
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Built at: 2024-08-31T14:51:29.073Z