Tècnic/A Comptable - (Nzi929)

Tècnic/A Comptable - (Nzi929)
Empresa:

Bon Preu S. A. U.


Detalles de la oferta

Al Grup Bon Preu busquem talent! T'agradaria formar part d'un projecte dins de l'àmbit d'administració i finances? Tens formació o experiència en aquest àmbit i busques un nou repte professional? T'estem buscant! Continua llegint-nos, perquè a Bon Preu tindràs l'oportunitat de convertir-te en un/a expert/a en l'àrea!
Si!! Si!! Ho has llegit bé. Tindràs un impacte directe en l'essència de la nostra empresa. Volem explicar-te PERQUÈ BON PREU SERÀ LA TEVA MILLOR ELECCIÓ! Ens mouen els Valors: Ho portem a l'ADN! A Bon Preu ens defineix la consciència d'equip, l'actitud positiva, el pragmatisme i l'eficiència, el desenvolupament professional, la voluntat de servei i l'honestedat i la confiança. Deixa't emportar pel nostre tarannà i segur que trobes el teu lloc!
Volem que coneguis la teva MISSIÓ. El departament d'administració i finances s'ocupa de la gestió de les operacions administratives i financeres del Grup Bon Preu. Dins el departament d'Administració i Finances trobem quatre àrees que ofereixen el servei a tota l'organització:
Servei Mercantil: aquest equip s'encarrega de la comptabilitat general, fiscalitat i impostos, pressupostos, comptabilitat analítica, informes i auditories.Servei de facturació i pagaments: s'ocupa de la gestió de factures rebudes i emeses i els processos de pagament.Servei de tresoreria: s'ocupa dels cobraments, pagaments, optimització de la tresoreria, finançament i inversions.Servei d'anàlisi i gestió: s'ocupa de la gestió i optimització dels estocs, inventaris de botigues, i control intern.Si tens inquietud en aquestes àrees i vols un projecte retador i motivador, no ho dubtis, aquesta és la teva oportunitat!
Quins requisits i competències tècniques has de tenir? Pensem en una persona que disposi d'estudis universitaris, especialment aquells relacionats amb l'administració i finances. Requerim una bona capacitat d'anàlisi, de comunicació i d'anàlisi de dades, a més d'inquietuds per aprendre i créixer professionalment. També valorarem positivament persones que, tot i no disposar d'aquesta formació, aportin experiència en l'àrea de comptabilitat.
Què t'aportem? Horari flexible, per una millor conciliació familiar. T'oferim un contracte indefinit des de l'inici, apostem per l'estabilitat. Teletreball. Oportunitats de desenvolupament i creixement professional. 8% de descompte en totes les compres de qualsevol establiment de Grup. Accés a descomptes corporatius (gimnàs, hotels, compres, entre d'altres).

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Tècnic/A Comptable - (Nzi929)
Empresa:

Bon Preu S. A. U.


Empresa Para Lacar Muebles Del Dormitorio

Necesito un servicio de Lacar muebles con las siguientes características:Tipo de mobiliario para lacar o pintar Muebles del dormitorioNúmero de objetos o mob...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 21 days ago

Técnico/A Contable Y Fiscal - Pkn841

Responsabilidades:Elaboración de los estados financieros del grupo.Elaboración de la contabilidad mensual.Elaboración y supervisión de las declaraciones fisc...


Desde Hihired Recruitment - Barcelona

Publicado 21 days ago

Tècnic Comptable | Ejq-306

Description: Per empresa ubicada a Manresa estem cercant un/a tècnic comptable que ha de realitzar les següents tasques:Control tresoreria, previsions de cob...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 21 days ago

Auditor Externo (Barcelona) | Q800

Desde Walters People estamos en busqueda de 3 perfiles AUDITORES EXTERNOS junior, middle y senior para incorporarse en una firma reconocida a nivel mundial. ...


Desde Walters People - Barcelona

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-09-29T15:37:28.704Z