Postdoctoral Researcher Advanced (Postdoc_Qs1)

Postdoctoral Researcher Advanced (Postdoc_Qs1)
Empresa:

Icra


Detalles de la oferta

Ubicació: ICRA – Fundació Institut Català de Recerca de l'Aigua, Girona (Espanya)Posició Temporal. La posició és per 12 mesosSalari Brut Anual: 29.900 € – 35.650 € en funció dels mèritsÀrea de Recerca de l'ICRA: QUALITAT I SEGURETAT DE L'AIGUA (QS)
Línia de recerca: QS1. Contaminants químics i microplàstics en el medi aquàtic.
Els temes de recerca inclouen l'estudi del destí dels microcontaminants emergents mitjançant mètodes analítics avançats, així com l'avaluació de l'impacte ambiental dels mateixos.
La plaça estarà inicialment en el marc del projecte PCI2024-153445 (Newater), finançat per MCIU/AEI/10.13039/501100011033/EU i Cofinançat per la Unió Europea.
La persona investigadora avaluarà la presència i distribució de microcontaminants emergents seleccionats, com ara productes farmacèutics, disruptors endocrins, i els seus productes de transformació en mostres ambientals (aigua, sòl, sediments, vegetals i biota aquàtica).
Les tasques inclouen: Actualització dels protocols analítics basats en cromatografia líquida acoblada a espectrometria de masses per a l'anàlisi de contaminants emergents.Seguiment de contaminants emergents en tot el cicle de l'aigua a partir de mètodes analítics.Participació en reunions de projectes, redacció de protocols, informes científics i articles.Sol·licitar ajuts competitius i liderar projectes.Col·laborar en el manteniment de laboratoris.Qualificacions i Nivell d'Estudis: Doctorat en Química Ambiental, Química Analítica, Ciències Ambientals.
Experiència en programari de maneig de dades, mesocosmos, planificació d'experiments de camp, manipulació i extracció de mostres.
Experiència en la manipulació i anàlisi de mostres ambientals; experiència en química ambiental i analítica per a la determinació de contaminants orgànics.
Habilitats i experiències valorades: Coneixements en l'estudi del destí dels contaminants emergents.Experiència en laboratori i estudis de camp.Experiència en presentacions i elaboració de documents.Capacitat per treballar de manera autònoma i en equip.Condicions de Treball: Contractació conforme a la legislació espanyola amb prestacions del Sistema Espanyol de Seguretat Social.
Entorn Internacional: Oportunitat d'incorporar-se a una institució d'investigació internacional i formar part d'un equip jove.
Totes les sol·licituds han d'incloure: Carta de MotivacióDNI o NIE (vàlid i amb permís de treball a Espanya).La data límit per presentar la candidatura és el 23/09/2024.
Procés de selecció: Comitè de Selecció equilibrat en relació a gènere, amb fase d'entrevistes i qüestionari del perfil.
A ICRA ens comprometem a mantenir un entorn de treball respectant els valors d'igualtat d'oportunitats.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Postdoctoral Researcher Advanced (Postdoc_Qs1)
Empresa:

Icra


Detective Privado Para Un Caso De Infidelidades O Adulterio

Necesito un servicio de Detective Privado con las siguientes características: ¿Qué tipo de caso hay que investigar? Infidelidades o adulterio ¿La investigaci...


Desde Cronoshare.Com - Burgos

Publicado 12 days ago

I945 | Investigadores Privados Para Un Caso De Infidelidades O Adulterio

Necesito un servicio de Detective Privado con las siguientes características:¿Qué tipo de caso hay que investigar?Infidelidades o adulterio¿La investigación ...


Desde Cronoshare.Com - Burgos

Publicado 10 days ago

Analista De Laboratorio

El candidato contará con un período de formación en Europa de un par de semanas de duración, con lo que se requiere un nivel de inglés medio, y debe de conta...


Desde Yolmar Ett - Burgos

Publicado 10 days ago

Detective Privado Para Un Caso De Infidelidades O Adulterio

Necesito un servicio de Detective Privado con las siguientes características: ¿Qué tipo de caso hay que investigar?   Infidelidades o adulterio ¿La investiga...


Desde Cronoshare.Com - Burgos

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-21T04:34:00.233Z