Estarem encantats de conèixer les teves motivacions i requisits de la teva feina ideal!Descripció de l'ofertaRestaurant d'alta categoria reconegut amb dues * Michelin i dos sols Repsol, amb oferta gastronòmica de cuina de mercat amb producte de proximitat i temporada, situat a Barcelona cerca maître-sommelier per incorporar-se al seu equip de sala.Si ets una persona creativa, detallista i apassionada pel tracte amb el client i busques un projecte estable on créixer professionalment, t'agrada l'alta gastronomia mediterràna i tens experiència en posicions similars treballant amb vins, aquesta és la teva oportunitat!ResponsabilitatsDirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament de la sala i l'equip.Coordinar i gestionar les reserves, l'assignació de taules i la recepció dels clients.Treballar amb menús degustació estacionals.Coordinar, supervisar i liderar equip de sala d'entre 6-7 pax.Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances.Assignar tasques i responsabilitats diàries.Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.Vetllar pel compliment dels estàndards i normativa de protocols.Resoldre qualsevol incidència de manera ràpida i efectiva.Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta de vins.Donar suport en el servei amb la presa de comandes i l'assessorament al client sobre l'oferta gastronòmica i el maridatge de vins.Responsabilitzar-se dels tancaments de caixa i cobraments.Garantir la màxima qualitat del servei i la satisfacció del clients.Condicions de la posicióIncorporació immediataHorari partit de dimarts a dissabteDescans de 2,5 dies (diumenge i dilluns sencers i dimecres migdia)Contracte estable, directe amb l'establimentFormació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.Formació en sumilleria / enologiaTenir coneixements de vins, maridatges i protocol.Idiomes: Castellà i català domini, anglès avançat.Coneixements en tecnologia, internet i correu electrònic, softwares restauració.
#J-18808-Ljbffr