Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Consultor Rrhh On Site Illescas (H/M/X) As2024

CONSULTOR RRHH ON SITE ILLESCAS (H/M/X) AS2024 EN MANPOWER APOSTAMOS POR EL TALENTO Y ¡¡QUEREMOS TRABAJAR CONTIGO!! ¿Quieres sumarte a contribuir al éxito de...


Desde Manpower Team Empresa De Trabajo Temporal Sa - Toledo

Publicado a month ago

Intern, Carrier Excellence - Culture Specialist

Sobre la posición Durante tu periodo de prácticas como Culture Specialist, tu objetivo principal será dar soporte al despliegue de la cultura de mejora conti...


Desde Carrier - Toledo

Publicado a month ago

Discapacidad Ipt Controlador/A De Accesos En Mora

Descripción Buscamos personal CON DISCAPACIDAD SUPERIOR AL 33% O INCAPACIDAD PERMANENTE TOTAL (IPT) como CONTROLADO/A DE ACCESOS en Mora (Toledo). Las funci...


Desde Dislabor - Toledo

Publicado a month ago

Administrativo/A - Gestión Personal

col-wideJob Description: En Acierta Asistencia ¡Ampliamos nuestro equipo! **¿Qué buscamos?** Profesional con experiência administrativa y formación relaci...


Desde Jr Spain - Toledo

Publicado a month ago

Integrador/A Social Per A Habitatges D'Inclusió Social A Sitges

Integrador/A Social Per A Habitatges D'Inclusió Social A Sitges
Empresa:

Suara Cooperativa


Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
A Suara cooperativa estem incorporant talent, vine a treballar amb nosaltres!!
Funcions del rol: Suport a l'educador/a social en la visita a l'habitatge i registre de la intervenció.
Programació personal de les activitats a realitzar per a cada persona dins i fora del servei mitjançant una planificació.
Orientació, suport i acompanyament en les activitats orientades a la inserció social i laboral (recerca formativa i laboral, seguiment mèdic, gestió del temps lliure...).
Acompanyaments als serveis de necessitats bàsiques, serveis socials, de salut i d'inserció, d'habitatge i/o diferents tràmits.
Seguiment dels plans de treball individuals, establerts entre les persones ateses i els Serveis Socials.
Establiment de missatges per la vinculació de les persones ateses als serveis socials, a la xarxa de salut i inserció del municipi.
Què necessites?
Grau Superior integració Social finalitzat.
Valorable experiència en atenció a persones en risc d'exclusió social.
Proactivitat, habilitats comunicatives i de treball en equip.
Què t'oferim?
Jornada: 30 hores setmanals Horari: dilluns 11h a 19h, dimarts 13h a 20h, dimecres 11h a 19h, dijous 13h a 20h Salari: 17.391€ bruts anuals, segons conveni de cicle no continuat Durada del contracte: del 02/09/2024 al 01/10/2024 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Integrador/A Social Per A Habitatges D'Inclusió Social A Sitges
Empresa:

Suara Cooperativa


Built at: 2024-09-17T09:21:56.501Z