Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Borsa De Talent Oficina

DESCRIPCIÓ DE LA OFERTA A Condis Supermercats comptem amb un equip humà entusiasta, amb vocació d'ajuda, calidesa en el tracte, professionalitat i passió per...


Desde Condis - Barcelona

Publicado 19 days ago

Vp Of Human Resources - Hospitality Group

Regional Role covering the European Market.Based in Barcelona About Our ClientThe company is an established player in the hospitality industry with a global ...


Desde Page Executive - Barcelona

Publicado 20 days ago

[Yg091] | Office And People Manager (Habla Español & Frances)

¿Estás preparado para aceptar un nuevo reto en un ambiente internacional? ¿Y tienes experiência administrativa? Buscamos a alguien que obtenga la energía de ...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 20 days ago

Recruiter

Skydance offers a dynamic, inclusive, and ever-evolving culture where innovative ideas are welcomed, and growth fostered. The partnership between unique crea...


Desde Skydance Media - Barcelona

Publicado 20 days ago

Infermer/A De Recerca (Ref.: 2024/67)

Infermer/A De Recerca (Ref.: 2024/67)
Empresa:

Germans Trias i Pujol Research Institute (IGTP)


Detalles de la oferta

INFERMER/A DE RECERCA (REF.
: 2024/67) Reference: 2024/67 Deadline: 15/07/2024 DESCRIPCIÓ DE L'OCUPACIÓ: L'IGTP necessita incorporar un/a infermer/a de recerca clínica, amb la finalitat de realitzar tasques pròpies de la seva categoria a la UPIC (Unitat Polivalent d'Investigació Clínica).
ES REQUEREIX: Títol de Diplomatura/Grau en infermeria.
Es valorarà experiència en assaigs clínics / projectes de recerca amb gestió de mostres biològiques.
Maneig de quadern de recollida de dades format "On Line".
Es valorarà tenir certificat de Normes de Bona Pràctica Clínica i de transport de substàncies biològiques de la IATA.
Nivell d'anglès intermedi.
FUNCIONS: Les tasques a portar a terme son: Recolzament tècnic i assistencial dels projectes d'investigació clínica amb medicaments i assaigs clínics que es duguin a terme des de la UPIC, ja sigui promoguts per la indústria farmacèutica, com dels projectes independents i sense interès comercial.
Extracció i gestió de mostres biològiques habituals (sang, orina, femta) i gestió d'enviaments a laboratoris centralitzats.
Àrees previstes de recerca: Pediatria, Al·lèrgia, Endocrinologia, Reumatologia, Neurologia, Malalties Infeccioses i Oftalmologia.
Introducció de dades clíniques a quaderns de recollida de dades electrònics d'estudis i gestió de quèries Gestió d'existències (stocks) de material dels assaigs clínics i propis de la unitat.
S'OFEREIX: Contracte per substitució d'una durada aproximada d'un any Data d'incorporació: 25 de juny de 2024 Les retribucions brutes anuals inherents a la plaça objecte de la present convocatòria, seran fixades en funció de l'experiència aportada i les aptituds de la persona candidata, distribuïdes en 12 pagues.
23 dies de vacances + 5 dies personals anuals.
Retribució flexible (tiquet guarderia).
Càpsules formatives a càrrec de l'empresa.
Formar part d'un centre de recerca multidisciplinari excel·lent amb el distintiu HRS4R.
Ubicació al Campus Can Ruti, un entorn de recerca translacional de primer nivell de l'àrea de Barcelona, en un entorn científic molt estimulant.
L'IGTP ofereix un ecosistema de suport, amigable i col·laboratiu per promoure el desenvolupament professional i ajudar-lo a assolir els seus objectius de recerca.
Salari brut anual segons la vàlua del candidat/a.
PER A MÉS INFORMACIÓ: www.germanstrias.org/es/technology-services/upic/ PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS Les persones interessades han d'enviar carta de motivació explicant el seu interès en el lloc, el seu CV i contacte de 2 referències per correu electrònic a l'adreça ******.
NO ES CONSIDERARAN LES CANDIDATURES QUE NO INDIQUIN LA REFERÈNCIA DE L'OFERTA EN L'ASSUMPTE.
Les sol·licituds s'avaluaran d'acord amb els principis informadors i els objectius delssistemes de provisió, seguint el procés descrit a continuació: Avaluació curricular: anàlisi del currículum vitae per valorar aspectes relacionats amb la formació, la trajectòria professional i l'experiència en posicions relacionades amb el lloc de treball objecte de selecció.
Entrevista personal: un cop valorat el currículum, les persones seleccionades seran convocades a una entrevista personal per constatar i ampliar la informació detallada en el currículum i per valorar els aspectes relacionats amb l'experiència i les competències professionals.
Després d'una preselecció de les candidatures, s'entrevistarà a les que s'adaptin millor a la posició a cobrir.
INFERMER/A DE RECERCA (REF.
: 2024/67) (PDF 173,03 Kb)

Requisitos

Infermer/A De Recerca (Ref.: 2024/67)
Empresa:

Germans Trias i Pujol Research Institute (IGTP)


Built at: 2024-09-29T08:10:12.602Z