Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Conductor/A Tráiler Cisterna Quimica Ambito

**Requisitos**: - Experiência mínima de 6 meses en conducción de tráiler cisterna química - Residencia en zona Lérida y/o proximidades - Carnets en vigor (A...


Desde Noa'S Grupo - España

Publicado a month ago

Abogado/A En Lleida

Cronoshare es una plataforma online para profesionales que quieren encontrar nuevos clientes. Buscamos Abogado/a en Lleida y alrededores. Pertenecer a la red...


Desde Cronoshare.Com - España

Publicado a month ago

Abogado De Extranjería Para Renovación De Pasaporte

Necesito un servicio de Abogado Extranjería con las siguientes características: ¿Para qué quieres al abogado(a) de extranjería?   Renovación de pasaporte ¿Qu...


Desde Cronoshare.Com - España

Publicado a month ago

Abogado Para Desahucio Por Impago Alquiler

Necesito un servicio de Abogado con las siguientes características: Indica la especialidad del abogado(a) que necesitas   Desahucio Tipo de servicio que nece...


Desde Cronoshare.Com - España

Publicado a month ago

(I323) - Inspector/A Interí/Na Àrea D'Inspecció

(I323) - Inspector/A Interí/Na Àrea D'Inspecció
Empresa:

Ccpae


Lugar:

España

Detalles de la oferta

La feina es desenvolupa des de la residència de la persona inspector/a, no des de cap seu. Per això és indispensable residir a la comarca sol-licitada, no hi ha municipi predeterminat. - Participar en el sistema de control de la producció agroalimentària ecològica a Catalunya - Fer auditories de verificació del compliment de disposicions relacionades amb la producció agroalimentària ecològica. - Realitzar auditories de verificació del compliment d'altres disposicions en l'àmbit agroalimentari - Elaborar els informes d'inspecció, i fer-ne el seguiment. - Comprovar la veracitat de les informacions dels documents presentats al Consell. - Comprovar "in situ" les dades inscrites al Consell.

- Portar a terme la presa de mostres. - Assistir i participar a les reunions tècniques - Qualsevol altre funció que se li pugui encomanar relacionada amb el seu lloc de treball.
- Experiència 1 anys. Es valorarà : Experiència en la certificació de productes, preferiblement agroalimentaris. Experiència en tasques directament relacionades amb el sector de la producció ecològica. Experiència en la realització d'auditories en el camp agroalimentari i agropecuari. Experiència en la gestió d'explotacions agropecuàries o agràries. Informàtica relacionada amb el lloc de treball. Coneixement de les Normes de Qualitat ISO/IEC 17065:2012 o equivalents Coneixement de la Normativa específica de ramaderia iagricultura ecològica. Coneixements de sistemes de certificació de qualitat.
- DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICA
- Veterinària, Enginyeria Agrícola o Tecnologia dels Aliments
- català (parlat superior, escrit c1 - d.funcional)
- Competències / coneixements: Requerit domini del català i del castellà a nívell escrit i parlat. Català nívell C Carnet de conduir B-1 Es valorarà:

- Experiència en la certificació de productes, preferiblement agroalimentaris. - Experiència en tasques directament relacionades amb el sector de la producció ecològica. - Experiència en la realització d'auditories en el camp agroalimentari o agropecuari. - Experiència en la gestió d'explotacions agràries o agropecuàries. - Informàtica relacionada amb el lloc de treball. - Coneixement de les Normes de Qualitat ISO/IEC 17065:2012 o equivalents - Coneixement de la Normativa específica d'agricultura ecològica. - Coneixements de sistemes de certificació de qualitat.
- Permisos de conduir: b
- Contracte laboral indiferent
- Jornada completa
- Altres beneficis:

Salari anual brut de 25.753€ / anuals inicials i després d'un any d'experiència i havent superat favorablement la supervisió 30.150€/anuals Jornada flexible. La feina es desenvolupa des de la residència de la persona inspector/a, no des de cap seu. Per això és indispensable residir a la comarca sol-licitada, no hi ha municipi predeterminat.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

(I323) - Inspector/A Interí/Na Àrea D'Inspecció
Empresa:

Ccpae


Lugar:

España

Built at: 2024-08-31T07:05:11.183Z