(Hy370) | Adjunto/A Responsable De Proyectos (Obra Civil) - Ref.4883

(Hy370) | Adjunto/A Responsable De Proyectos (Obra Civil) - Ref.4883
Empresa:

Talent Services


Detalles de la oferta

Des de TALENT SERVICES (Grupo Castilla), estem gestionant una posició d'adjunt / a de Project Manager per a una consultora d'edificació, infraestructures i medi ambient, i que gaudeix d'un excel·lent posicionament en el sector amb seu a Barcelona.
ADJUNT / A RESPONSABLE DE PROJECTESBusquem un / a adjunt de responsable de projectes, per donar suport en la redacció i execució de projectes d'obra civil, principalment per a administracions públiques.
Reportant directament a gerència, la persona seleccionada donarà suport als responsables de projectes. Algunes de les responsabilitats inclouen:
Assistència i suport als Responsable de projectesDesenvolupar els projectes d'inici a fi, sempre de la mà del tècnic sèniorRealitzar pressupostosRealitzar un seguiment dels projectes assignatsMantenir contacte amb les diferents administracions públiquesDefinir criteris, elaborar i supervisar la documentació per a licitar la redacció dels projectesFer un seguiment actiu de la redacció dels projectes assignatsRealitzar controls de qualitatQuè s'ofereix?Posició estable i amb possibilitats reals de creixementFlexibilitat horària i un dia de teletreball a la setmanaSalari en funció del perfilRetribució flexible i assegurança medicaEl dia del teu aniversari, tindràs la tarda lliureREQUISITOS MÍNIMOSQuin perfil professional busquem?
Per a tenir èxit en aquest rol, la persona que s'incorpori haurà de complir amb els següents requisits:
Formació en enginyeria civil, de camins o d'obres públiquesNivell alt d'Autocad, Excel i TcqExperiència prèvia de mínim 5 anys realitzant tasques similarsExperiència fent projectes per l'administració pública de Barcelona (Incasol, Bimsa...)Imprescindible nivell alt de catalàPersona polivalent, amb iniciativa i proactivaSi et trobes motivat / a i il·lusionat / per l'oportunitat de continuar creixent professionalment i creus que el teu perfil encaixa amb el que busquem, et convidem a inscriure't directament en la nostra oferta, adjuntant el teu CV.
No perdis l'oportunitat d'avançar en la teva carrera professional. Esperem veure't entre els nostres / as candidats / es!

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

(Hy370) | Adjunto/A Responsable De Proyectos (Obra Civil) - Ref.4883
Empresa:

Talent Services


Mgr Ii Project Management Engineering

At TE, you will unleash your potential working with people from diverse backgrounds and industries to create a safer, sustainable and more connected world.Jo...


Desde Te Connectivity Corporation - Barcelona

Publicado 9 days ago

(Ge-515) Senior Project Manager Strategy & Grow

SummaryLocation: Barcelona (Hybrid/ Office)Novartis is unable to offer relocation support for this role: please only apply if this location is accessible for...


Desde Cts - Barcelona

Publicado 9 days ago

Gestión De Proyectos Aeronáuticos (Francés)

Descripción:CT es una empresa líder en tecnología, que proporciona servicios de innovación e ingeniería en los sectores aeronáutico, espacial, naval, automov...


Desde Ct Ingenieros - Barcelona

Publicado 9 days ago

Project Manager (Investment Reporting & Analytics)

Who we areLooking for a challenging and inspiring work environment where you can make a difference? At Zurich millions of individuals and businesses place th...


Desde Zurich Australian Insurance Ltd. - Barcelona

Publicado 9 days ago

Built at: 2024-09-26T14:44:55.525Z