Especialista En Formació Digital - Hospital Clínic De Barcelona . This Link Opens In A New Tab.

Especialista En Formació Digital - Hospital Clínic De Barcelona . This Link Opens In A New Tab.
Empresa:

Hospital Clínic


Detalles de la oferta

Vols treballar amb un equip que t'ajudarà i on no paressis d'aprendre i formar-te, per a créixer com a professional?

Aquesta posició t'agradarà!

Per què treballar a l'Hospital Clínic com a Especialista en Formació? Aprenentatge estimulant: Podràs treballar en diferents àrees i veure tot tipus de situacions. A l'ésser un hospital gran veuràs de tot i adquiriràs molts coneixements. Això t'estimularà a voler aprendre més i saber més. Treballar amb persones amb molta formació, molta experiència, moltes ganes d'ensenyar-te i també d'aprendre.

Desenvolupament personal i professional: Podràs continuar creixent tant com professional com si continues estudiant. A l'ésser una institució universitària, tindràs la visió dels professionals i l'assistencial.
Companyia i treball en equip: L'equip t'ajudarà en el que necessitis, resoldrà els teus dubtes i et tirarà una mà en el teu dia a dia. El fet de saber més o menys es va aprenent, l'important és que les coses surtin bé. Avui per tu, demà pel meu.

Què et farà triomfar en aquesta posició? Tenir un Grau/Llicenciatura Universitari en Pedagogia o Psicologia.
Específics: Experiència en la funció d'Especialista en Formació.Experiència en definició i execució de sistemes de detecció de necessitats formatives per diferents col·lectius públics o privats.Experiència en dinamització i seguiment de comunicats d'aprenentatge online.Experiència en seguiment de plans de formació.Experiència en la coordinació, gestió i assessorament de material didàctic.Coneixements/Formació en eines de comunicació i administració de continguts.Coneixements/Formació en eines d'imatge i vídeo per elaborar material didàctic.Coneixements/Formació de plataformes de formació (moodle).Es valoraran les competències associades a: Adaptabilitat i tolerànciaHabilitats comunicativesRigor en la gestió i gestió de la informacióCapacitat d'organització i de planificacióHabilitats per a relacions personals i treball en equipIniciativa i capacitat de resolució d'incidènciesQuina serà la teva missió? Desplegar el projecte de Blendització de la formació a l'Hospital:
Coordinació dels projectes formatius d'inici a fi que s'han de transformar pedagògicament, a nivell conceptual i metodològic.Optimització dels circuits de transformació de la formació.Conceptualització del material didàctic, virtualització i/o producció pedagògica-audiovisual , etc.Suport als processos interns de formació per a l'eficiència en l'aprenentatge i la transformació digital.
Disseny i elaboració de campanyes de formació, elaboració de l'oferta formativa, catàleg de formació, mapa de formadors interns, entre d'altres.
Participació en el procés de detecció de necessitats de formació.
Disseny i elaboració d'itineraris formatius online.
Elaboració d'infografies, guies i materials didàctics.
Participació en el disseny i elaboració del Pla formatiu de l'Hospital.
Donar suport a les línies estratègiques marcades a l'Àrea amb un alt grau d'autonomia i poca supervisió.
I sobre el contracte?
Podem oferir un contracte de 6 mesos a jornada completa (37,5 hores/setmana).
*En el cas que el professional es volgués presentar a una convocatòria de contracte indefinit, caldrà disposar del nivell corresponent de català a la categoria convocada en un termini de tres anys. Coneix els nostres projectes i no paris d'aprendre. Inscriu-te ara!

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Especialista En Formació Digital - Hospital Clínic De Barcelona . This Link Opens In A New Tab.
Empresa:

Hospital Clínic


Entrenador Personal Para Fortalecer Los Músculos, Aumentar La Resistencia

Necesito fortalecer musculatura del pié pero estoy diagnosticada de fibromiálgia, tengo lesiones de rodillas, hombros, etc.¿Para cuántas personas es el entre...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 19 days ago

Entrenador Personal Para Perder Peso, Tonificar

Necesito un servicio de Entrenador Personal con las siguientes características:¿Para cuántas personas es el entrenamiento? 1 persona¿Cuál es el principal obj...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 19 days ago

Entrenador Personal Para Fortalecer Los Músculos, Aumentar La Resistencia

Lesion de espalda fractura de vertebras d7 i d8 con acunyamiento i protusiones discales. Hace dos anyos.Tono muscular bajo.¿Para cuántas personas es el entre...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 19 days ago

Tècnics I/O Coordinadors De Formació (Cn669)

Programa PRIMERA EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL EN LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES en que s'ofereix un contracte formatiu d'un any, per a persones desocupades, per a...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 18 days ago

Built at: 2024-09-27T21:25:11.601Z