El nostre client Restaurant, situat a manresa amb dilatada trajectoria, que ofereix servei de esmorzars i dinars de dilluns a dissabte, busca un/a Cuiner.
L'amor per la materia primera, la delicadesa de les petites coses, l'excel·lència, el compromís, la dedicació, la passió per la cuina, els productes de proximitat, la simplicitat, la constància, el respecte per les persones i l'entorn, són alguns dels valors del nostre client.
Quines seran les teves funcions?
Reportant directament a la Direcció la teva missió serà responsabilitzar-te del servei del Restaurant.
Les teves principals tasques seran: Donar suport en la elaboració del el menú o la carta, amb els suports necessaris.Presentar una oferta gastronòmica atractiva, variada, equilibrada i rendible, coherent amb els valors del Restaurant.
T'ocuparàs del proveïment de matèries primeres destinades a cobrir les exigències de l'oferta gastronòmica.
Determinaràs les matèries primeres necessàries.
T'ocuparàs de rebre les mercaderies i comprovar la qualitat i la quantitat i emmagatzemar-les i conservar-les perfectament.
Seràs responsable de preparar i conservar tota mena d'aliments crus, semielaborats i elaborats.
Preparar i presentar els plats.
Que t'oferim?
Una posició estable, amb un contracte de jornada sencera.
40 hores / setmana.
Horari: De dilluns a dissabrte de 08:30h a 16:30h.
Servei d'esmorzar i dinar.
.
Retribució competitiva segons vàlua dels perfils.
Excel·lent ambient de treball, i formar part d'un projecte en creixement i ple d'il·lusió A qui ens agradaria incorporar al equip?
Perfil professional amb estudis de la Família Professional Hoteleria i turisme - Grau Mitjà o Superior: Cuina i gastronomia, Direcció de Cuina.
Es imprescindible que tinguis experiència com a cuiner/a, liderant un servei com a mínim de 2 anys.
Valorarem cursos d'especialització culinària i que tinguis ganes de aprendre i créixer contínuament com a cuiner/a.
Preferiblement ens agradaria que resideixis al Bages.