Coneixes les cases de **colònies i albergs de la Fundació Pere Tarrés**? T'agradaria treballar amb un **equip dinàmic **en un **entorn envoltat de natura**? Tens experiència realitzant **cuina de col-lectivitats**? Aquesta és la teva oportunitat!!
Des de **Fundació Pere Tarrés** **cerquem** un/a **cuiner/a** per** l'alberg "La Conreria"** ubicat al municipi de **Tiana**.
**Què oferim?**
- **Incorporació 18 de març**: Busquem professionals compromesos i llestos per unir-se a la nostra empresa de manera ràpida i eficient.
- **Tipus de Contracte**: Oferim un contracte fix-discontinu de març a novembre, proporcionant estabilitat i creixement professional a llarg termini.
- **Jornada i Horari**:Jornada complerta de 37,5 hores/setmanals, en torns rotatius de dilluns a diumenge en horari de matins, migdies i nits, dos descansos setmanals.
**Les principals funcions seran**:
- Preparar i presentar els plats.
- Manipular en cru i conservar tota classe d'aliments.
- Avançar els preparats.
- Ajudar a preparar el esmorzars.
- Preparar i presentar productes de pastisseria i rebosteria.
- Organitzar l'espai físic de la cuina garantint que estiguin net.
- Observar la correcta instal-lació dels aliments a les cambres i magatzems.
- Vetllar actuacions higièniques en la manipulació dels equips.
- Revisar la neteja, decoració i retolació de la cuina i
- Vetllar per la prevenció i riscos laborals del seu equip.
- Administrar el aprovisionament, preparant les comandes pels proveïdors, i controlar consums.
- Elaborar, conjuntament amb el/la Director/a, els menús mensualment
Cerquem un/a professional en cuina de col.lectivitats que disposi d'experència i coneixements en:
- Coordinació i gestió de **cuina de col.lectivitats.**:
- Realització de **comandes**:
- Disponibilitat per treballar en torns rotatius de **dilluns a diumenge **en horari de mati, tarda i nit.
- Coneixements **d'APPC**:
- Disponibilitat de **vehicle propi