Consultor Sap Fi Co - [Dyx-790]

Consultor Sap Fi Co - [Dyx-790]
Empresa:

Setesca


Detalles de la oferta

Descripción Des de SETESCA estem buscant un Consultor Funcional SAP FI CO per a una important empresa industrial ubicada a Les Masies de Voltregà.
Missió: Entendre el negoci per identificar les necessitats en termes de processos financers i de control de gestió, assegurant el bon funcionament de les eines de gestió d'informació en l'àmbit de les finances, comptabilitat i control de costos.
Liderar i gestionar projectes relacionats amb els mòduls SAP FI CO, així com els canvis en els sistemes i processos de l'àrea.
Responsabilitats: Gestió i optimització dels processos financers i de control de gestió en SAP FI CO. Lideratge en la implantació i millora dels mòduls de FI CO, assegurant la coherència i alineació amb els estàndards de la companyia.
Coordinació amb altres departaments per garantir la integració eficient dels processos financers amb altres àrees de SAP.
Tasques: Gestionar les incidències de negoci relacionades amb els processos financers i de control de gestió.
Liderar, coordinar i donar suport als projectes de negoci sobre SAP FI CO, incloent-hi actualitzacions i evolutius.
Mantenir actualitzada la informació i els manuals sobre els processos de FI CO. Identificar i proposar millores o modificacions dels processos financers i de control de gestió.
Participar en la revisió i disseny de processos resultants de la implantació de SAP FI CO. Col·laborar en la formació dels usuaris finals, desenvolupant plans de formació adaptats a les necessitats de cada rol dins de l'àrea financera.
Liderar la implementació de les millores sol·licitades en els processos de FI CO. Vetllar per la coherència dels processos financers i de control, respectant l'estàndard SAP.
Resoldre incidències relacionades amb SAP FI CO. Gestionar la informació i coneixement de la companyia seguint els protocols i processos establerts.
Requisitos mínims: Valorable: ADE o Enginyeria Tècnica.
Coneixements sòlids o experiència en alguna de les àrees següents: Comptabilitat, finances, costos i controlling, Gestió comercial o Màrqueting, Logística i producció.
Coneixements informàtics: SAP, usuari avançat d'ofimàtica.
Coneixements de Visio, Project, ARIS... Anglès.
Valorable: Coneixement previ sobre metodologia i eines d'anàlisis de procés.
Valorable: Experiència lloc similar en Empresa Industrial, en sector metal·lúrgic.
Dependència directa del Director de IT.
Treball en equip, Proactivitat, Empatia, Capacitat de comunicació.
Competències de Gestió: Compromís amb l'organització i les persones, Orientació al client/proveïdor, Innovació, Comunicació empàtica, Presa de decisions orientada a resultats, Recerca d'informació, Orientació al canvi, etc.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Consultor Sap Fi Co - [Dyx-790]
Empresa:

Setesca


Gestor Incidencias En Ruta De Reparto | B-847

Descripción :Desde Grupo Crit estamos buscando un LiveOPS Specialist (turno de tarde) para formar parte de uno de nuestros clientes, necesitan incorporar en ...


Desde Grupo Crit - Barcelona

Publicado 11 days ago

Customer Solutions Engineer/ Sales Engineer - [Tq679]

Description Job Title: Customer Solutions Engineer Department: Professional Information Business Location: London or Barcelona About us: For more than 130 ye...


Desde Dow Jones - Barcelona

Publicado 11 days ago

Technical Support Cubic Spain - Cubic

We are looking for a Technical Support profile to join our organization in Barcelona, Spain, to provide support, promotion, and sale of CUBIC solutions, maki...


Desde Cubic-Modulsystem A/S - Barcelona

Publicado 11 days ago

- Busqueda Urgente Robotics Software Engineer – Cognitive Robotics | Y564

Eurecat is the main Research & Technology Organisation in Catalonia and the second largest private research organization in southern Europe. It brings togeth...


Desde Eurecat Technology Centre - Barcelona

Publicado 11 days ago

Built at: 2024-09-29T11:29:00.294Z