Consultor/A Sènior Canvi Climàtic | Vc700

Consultor/A Sènior Canvi Climàtic | Vc700
Empresa:

Empresa Líder


Lugar:

Madrid

Detalles de la oferta

Role: Consultor/a Sènior Canvi Climàtic
Location: Madrid, Barcelona, Manlleu o en remot des de qualsevol punt d'Espanya.
Practice Area: Canvi Climàtic
Contract: Jornada completa
Les característiques de la vacant El teu contracte serà indefinit.Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Madrid, Barcelona, Manlleu o bé des de qualsevol punt d'Espanya.El perfil professional que necessitem Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l'equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! Formació en: Ciències Ambientals, Biologia, Enginyeria (Ambiental, Industrial, Forestal, Química) o titulació similar.Experiència a partir de 4 anys en:Consultoria i coneixements propis del sector en relació a la gestió del carboni (càlcul de petjada de carboni d'organitzacions, definició d'objectius basats en la ciència (SBT), anàlisi de riscos i oportunitats relacionats amb el canvi climàtic (TCFD), respondre qüestionaris CDP, i projectes de compensació i adquisició de RECs).Idiomes: Castellà (C1), Inglés (C1) i valorable el Català (B2), per posicions a Catalunya.Informàtica: Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint).Gestió de projectes.Gestió d'equips de treball.Tracte amb clients i relacions comercials.Valorarem també Màster, postgrau o doctorat en: Sostenibilitat; Enginyeria ambiental; Gestió Ambiental; Enginyeria de l'energia; Energies renovables; Canvi climàtic; Carboni i recursos hídrics; Economia circular i desenvolupament sostenible o titulació similar.Formació en SIMAPRO.Quines són les teves competències i habilitats? Ens agradaria que poguessis aportar a l'equip:
Identificació i compromís amb els valors de l'empresa.Orientació comercial i comunicació assertiva.Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.Proactivitat i empoderament personal.Lideratge.Intel·ligència emocional i social.Iniciativa, planificació i orientació a l'assoliment d'objectius.A Anthesis Lavola som l'equip activador del canvi! El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
Si com a nosaltres també t'apassiona el medi ambient i creus que és la peça clau per aconseguir una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip!
Uneix-te a l'equip de Canvi Climàtic i ajuda'ns a assolir un repte important: Guiar a les empreses en el seu camí a la sostenibilitat, familiaritzant-les amb els nous conceptes i marcs normatius i legislatius, per a que puguem augmentar el seu compromís i les activitats que les condueixin a l'assoliment dels nous Objectius de Desenvolupament Sostenible amb èxit.
Com aportaràs valor a l'equip? Un cop t'incorporis al nostre equip de Canvi Climàtic, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:
Exercir el control tècnic i administratiu dels projectes.Calcular les petjades de carboni de les organitzacions, segons el GHG Protocol o ISO 14064 i revisar les realitzades pels consultors/es.Definir plans de gestió de carboni d'emissions a nivell empresarial.Executar projectes SBT (definició d'objectius, projecció d'emissions i definició d'accions).Executar projectes TCFD.Respondre qüestionaris CDP.Analitzar les opcions de compensació i neutralització.Començar a formar-se en la gestió econòmica dels projectes, gestionar petits comptes i liderar equips de treball.Gestionar l'equip de treball i coordinar-lo per assolir l'objectiu definit, detectant les diferents necessitats de formació amb el suport del o de la Mànager.Acompanyar al equip consultiu en el desenvolupament dels projectes aportant un tret diferencial mitjançant la pròpia expertesa i coneixement del sector.Realitzar sessions internes de formació.Quan es requereixi, participar en el procés de selecció.Fer el seguiment dels projectes amb els clients i detectar noves oportunitats.Detectar millores en els processos per a l'evolució contínua i identificar oportunitats i tendències del mercat.Què vol dir treballar a Anthesis Lavola?

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Consultor/A Sènior Canvi Climàtic | Vc700
Empresa:

Empresa Líder


Lugar:

Madrid

(O-939) Senior Successfactors Consultant

At SD Worx Spain, we are focused on building capability and flexibility to meet the growth of the business whilst increasing the profitability across the org...


Desde Sd Worx - Madrid

Publicado 19 days ago

Consultor/A Sap Fi (Híbrido Madrid)

Descripción del puesto En The Whiteam Consulting estamos buscando un/a Consultor/a SAP FI con experiencia y conocimientos sólidos en el módulo de Finanzas pa...


Desde Twtspain - Madrid

Publicado 19 days ago

Consultor/A Senior Salesforce (Sales Y Services)

HH HuntersHola! Somos HH Hunters, una empresa de reclutamiento que se especializa en encontrar el mejor talento para nuestros clientes.En este caso, estamos ...


Desde Hh Hunters - Madrid

Publicado 19 days ago

Relocate To Malta D365 Ce Lead Functional Consultant (Consulting/Big 4)

.Our client's Microsoft Business Solutions team is a Microsoft Gold Partner and leader in Microsoft software implementations for medium to large organisation...


Desde Black Pen Recruitment - Madrid

Publicado 19 days ago

Built at: 2024-09-27T19:28:40.029Z