. Aquesta oferta no és del teu interès? INSCRIU-TE a la nostra BORSA de TREBALL i formaràs part de la nostra base de dades per futures ofertes! Estarem encantats de conèixer les teves motivacions i requisits de la teva feina ideal! Descripció de l'oferta Busquem un/a Cap de Sala/Maitre apassionat/ada per la gastronomia i el servei al client per unir-se a un prestigiós restaurant situat en un entorn idíl·lic de la Costa Brava i liderar projecte gastronòmic de primer nivell. Si la teva vocació és l'excel·lència en l'atenció al client i la teva implicació és màxima, aquesta és la teva oportunitat. Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala. Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores. Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa interna i protocols. Gestionar les reserves pels diferents canals de comunicació i assignació de taules Prendre comandes i assessora acuradament els comensals pel que fa als menús i els vins segons els seus gustos. Participar en la selecció de noves incorporacions a sala. Coordinar, formar supervisar i liderar equip de 6-8 pax. Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius. Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions periòdiques. Supervisar l'equip, garantint un servei de qualitat i excel·lència. Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta, fent noves propostes en l'oferta. Assessorar els clients en relació amb el vi més adequat en funció de plat i els seus gustos. Gestionar les comandes i compres a proveïdors. Responsabilitzar-se de les caixes. Assegurar el compliment de la normativa d'higiene i neteja. Resoldre i mediar davant queixes o incidències. Donar suport en el servei a sala quan sigui necessari. Vetllar per la satisfacció dels clients i fidelitzar-los. Establir noves estratègies, procediments i/o innovacions per la millora del servei. Les CONDICIONS de la posició son: ?Incorporació: setembre Festius: Varis dies en funció de la temporada de l'any (temporada baixa, mitja i alta) Salari: 35.000-45.000€ bruts anuals segons vàlua. (Fixe + incentius) Contracte: estable, directe amb l'establiment Oportunitat de formar part d'un equip compromès amb l'excel·lència. Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria. Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala. Es valorarà molt positivament experiència en establiments gastronòmics Domini de TPV i PDA, i interès cap a noves tecnologies. Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel. Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès nivell mig i francès nivell mig. IMPRESCINDIBLE residir a l'Escala o rodalia