Cap de Cuina - Restaurant gastronòmic - (Barcelona) - HostaljobsEmpresas: Hostaljobs Restaurant gastronòmic de cuina mediterrània fusió amb tocs creatius, especialitzat en vins i ubicat a Granollers, es troba a la recerca de cap de cuina, amb període de formació i adaptació d'un o dos mesos com a 2n/a. Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina i la gastronomia moderna, aquesta és la teva oportunitat!
Les teves FUNCIONS seran: Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.Treballar amb carta, en servei de dinars i sopars.Treballar amb escandalls i fitxes tècniques.Modificació i creació de nous plats.Portar a terme tasques de producció.Participar al passe a les partides de calents.Col·laborar amb direcció en les comandes a proveïdors.Assignar i verificar tasques de l'equip de 3 pax.Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.Control APPCC.Les CONDICIONS de la posició són: Incorporació immediata.Contracte estable directe amb l'establiment.Horari dimarts, dimecres, divendres i dissabte de 10:00h a 16:00h i 20:00h a 00:00h / dijous de 19:00 a 00:00h.Diumenge, dilluns i dijous migdia festiu.Salari 28.000-30.000 brut/any.Requisits: Formació mínima: ESO/EGB. Molt valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia.Experiència mínima: 2 anys com a cap de cuina.Idiomes: Català i/o castellà.Residir a Granollers o rodalies.Disposar de carnet i cotxe en cas de viure fora de Granollers.PERFIL PROFESSIONAL: Es busca una persona orientada a resultats amb iniciativa i capacitat de treballar en equip, que vulgui créixer i fer aportacions de millora.
IMPORTANT: Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.
#J-18808-Ljbffr