Busquem Gestor/A De Clients Per A La Nostra Unitat

Busquem Gestor/A De Clients Per A La Nostra Unitat
Empresa:

Caixa Popular


Detalles de la oferta

Entrar a treballar a Caixa Popular significa poder **gaudir d'un projecte laboral i vital que vagen de **la mà**. Poder desenvolupar-te laboralment, emocionalment, tecnològicament i solidàriament fent que les teues responsabilitats vagen més enllà d'una única área. Si eres una persona que té interés pel sector bancari, pel model cooperatiu i que té ganes d'aportar a la societat, AQUESTA ÉS LA TEUA OPORTUNITAT!

Bosquem una persona que haja finalitzat recentment els seus estudis, que tinga vocació d'atenció al client, ganes d'aprendre i formar part del nostre projecte cooperatiu.

**_ En què consistirà el teu treball?_**
- Atendre i gestionar les cridades derivades d'oficines a la Unitat del Servici 5 Estreles, amb la intenció de millorar el servici que es presta, optimitzar els recursos i afavorir la labor comercial de les oficines.
- Recolçar la gestió i l'atenció a clients a través de WhatsApp.
- Tasques auxiliars i administratives de les Àrees de Comunicació i Experiència de Clients i Responsabilitat Social Corporativa.

**_ Que t'oferim?_**
- Un contracte inicial de 6 mesos, amb possibilitat de pròrroga.
- Horari a jornada completa (de dilluns a dijous, de 8:30h a 15:00h, i de 16:00h a 17:30h; divendres, de 8:30h a 14:30h).
- Programa inicial formatiu especialitzat.
- Possibilitat de participar en les diferents accions d'innovació i creativitat de l'entitat, entre altres.
- Haver acabat els teus estudis superiors en Economia, Administració i Direcció d'Empreses, Finances i Comptabilitat, Dret o dobles titulacions relacionades.
- Valorem positivament qualsevol experiència prèvia en el desenvolupament de funcions comercials o de relació amb clients.
- Comprensió i parla del valencià.
- I, sobretot, moltes ganes de formar-te i treballar en equip!

Per a més informació, inscriu-te en la nostra oferta i ens ficarem en contacte amb tu!


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Busquem Gestor/A De Clients Per A La Nostra Unitat
Empresa:

Caixa Popular


Gerocultor/A Torn Matí De 40H Setmanals

Cerquem professional amb la titulació d´atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria, per a treballar a la residència de ...


Desde Sumar - Girona

Publicado a month ago

Se Precisan Auxiliares Dependientes

Se precisa personal para las distintas secciones de un supermercado Tipo de puesto: Jornada completa Sueldo: 1.000,00€-2.000,00€ al mes Beneficios: - Opc...


Desde Raül Girona, Sa - Girona

Publicado a month ago

Recepcionista Menorca

**Descripción**: **Vibra Hotels,** cadena líder del sector hotelero en Baleares, con cerca de 10.000 camas y 36 hoteles y apartamentos, 31 de ellos ubicados ...


Desde Vibra Hotels - Girona

Publicado a month ago

Recepcionista En Prácticas

Funciones y responsabilidades Contratamos estudiantes en prácticas de Recepción y Reservas para nuestros 2 hoteles en Lloret de Mar. Las funciones propias d...


Desde Roger De Flor Seleqtta Sl - Girona

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-18T21:34:40.644Z