Borsa De Substitucions Al Pil Girona

Borsa De Substitucions Al Pil Girona
Empresa:

Plataforma Educativa


Detalles de la oferta

UTE FUNDACIÓ MERCÈ FONTANILLES - FUNDACIÓ RESILIS PIL GIRONA BORSA DE SUBSTITUCIONS: EDUCADOR/A SOCIOLABORAL PER A PISOS DE JOVES TUTELATS I EXTUTELATS AL PIL GIRONA.
INSERIDOR/A SOCIOLABORAL PER A PISOS DE JOVES TUTELATS I EXTUTELATS AL PIL GIRONA.
FORMADOR/A PER A PISOS DE JOVES TUTELATS I EXTUTELATS AL PIL GIRONA.
Servei per a persones joves de 16 a 21 anys tutelades i extutelades.
L'objecte del servei és donar resposta a situacions i necessitats, educatives i laborals, que requereixen una especialització tècnica en la inserció laboral de les persones joves, així com preparar-se per un itinerari d'integració social.
Vols unir-te a nosaltres?
Si la resposta és SÍ , aquest és el teu projecte!
En el teu dia a dia hauràs d'intervenir com agent educatiu a nivell individual, grupal i/o comunitari, realitzar accions educatives, planificar i desenvolupar activitats, desenvolupar la programació formativa dels mesos d'estiu, fer seguiment educatiu i laboral, així com la prospecció laboral del territori, desenvolupar tasques domèstiques i de vida quotidiana vetllant pel seu correcte compliment i coordinar-te interdisciplinàriament de forma interna i externa.
Alguns dels teus reptes seran els següents: Actuar amb coherència amb el projecte del servei i la missió de l'entitat.
Respectar la dignitat de la infància i adolescència, la seva família i la de totes les persones del centre, independentment del seu origen i de la seva cultura.
Ser una persona objectiva i saber mantenir la distància òptima, establint vincles afectius de manera positiva que afavoreixin el creixement personal dels i de les adolescents.
Capacitat de treballar a nivell individual i grupal, d'empatia per tal de comprendre millor a l'altre i capacitat de donar respostes immediates en situacions imprevistes.
Ser una persona creativa i saber gestionar els recursos disponibles, gestionant les crisis i els conflictes, treballant sota pressió i formant-se de manera continuada.
Quins requisits has de complir?
EDUCADOR/A SOCIAL: Grau en educació social INTEGRADOR/A Social i FORMADOR/A : CFGS Integració Social, CFGS Animació Sociocultural, o titulació relacionada en l'àmbit social (imprescindible) Valorable disposar de formació complementària específica en el camp de la protecció a la infància i a l'adolescència, així com experiència prèvia amb infància i joventut en situació d'exclusió social, preferiblement en CREI, CRAE, CA o PIL.
Domini del català i castellà parlat i escrit, així com els paquets informàtics estàndards.
Valorable coneixements d'àrab, anglès i/o francès.
Disposar de carnet de conduir i vehicle propi.
En compliment de l'article 13.5 de la Llei Orgànica 1/1996, de Protecció Jurídica dels i de les menors, es requereix el Certificat d'Antecedents Penals per delictes de naturalesa sexual vigent, emès pel Registre Central, abans de la contractació.
Que t' oferim?
Contracte temporal Horari : Torns de matí - tarda Categoria: Grup III Personal tècnic superior - Cicle general Salari: Segons Conveni d'Acció Social amb infants, joves, famílies i d'altres en situació de risc + Complement disponibilitat Incorporació: A convenir Servei per a persones joves de 16 a 21 anys tutelades i extutelades, organitzat en 2 pisos de 4 places cadascun.
L'objecte del servei és donar resposta a situacions i necessitats, educatives i laborals que requereixen una especialització tècnica en la inserció laboral de les persones joves així com preparar-se per un itinerari d'integració social.
Funcions: Elaborar els projectes educatius individuals, informes i documentació, planificar activitats i fer seguiment educatiu.
Realitzar les tutories i implicar el jove en el seu procés educatiu.
Coordinar-se interdisciplinàriament de forma interna i externa.
Programar, realitzar i revisar activitats socioculturals pels adolescents d'acord amb el projecte educatiu individual.
Fomentar la convivència i la integració social del jove amb l'entorn.
Perfil competencial: Treball en equip Compromís Credibilitat tècnica Orientació i servei a les persones Capacitat de resolució de problemes Capacitat d'improvisació, organització i reorganització Requisits: Imprescindible disposar del GS d'integració social Es valorarà experiència amb infants i/o joves en situació d'exclusió social.
Domini de català i castellà parlat i escrit Es valoraran coneixements d'àrab i/o anglès i/o francès.
Es valorarà disposar de coneixements d'informàtica: paquet office Imprescindible disposar de carnet de conduir.
En compliment de l'article 13.5 de la Llei Orgànica 1/1996, de Protecció Jurídica del Menor, es requereix el Certificat d'Antecedents Penals per delictes de naturalesa sexual vigent, emès pel Registre Central, abans de la contractació.
S'ofereix: contracte temporal per substitució al 100% de la jornada Horari: Del 29/07 al 02/08 ( dijous i divendres –TARDA) (dilluns, dimecres i dijous- MATÍ) Horari matí: de 8 a 15:45 Horari tarda: de 14:15 a 22 Del 19/08 al 03/09 i del Del 12/09 al 26/09 Horari: Dilluns i Dimecres: De 9:30h a 18h Dimarts i Dihous: De 09:30 a 17:15h Divendres: De 9:30 a 15:30 Conveni laboral: Acció Social - cicle general Categoria laboral: Personal tècnic superior Incorporació: Immediata ( Possibilitat de continuar amb les substitucions de setembre, octubre i novembre).
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Borsa De Substitucions Al Pil Girona
Empresa:

Plataforma Educativa


(T01) - Formacion Power Apps

Localización: Miranda de EbroLogiRAIL, filial del Grupo Renfe, ha puesto ya en marcha 6 Centros de Competencias Digitales (CCD) para la gestión de los servic...


Desde Logirail - Burgos

Publicado 12 days ago

(T01) - Formacion Power Apps

Localización: Miranda de EbroLogiRAIL, filial del Grupo Renfe, ha puesto ya en marcha 6 Centros de Competencias Digitales (CCD) para la gestión de los servic...


Desde Logirail - Burgos

Publicado 12 days ago

School Director Girona

Kids&Us - Director/a de Escuela MISIÓN:Liderar y coordinar, de manera efectiva, todas las áreas del centro, incluyendo el área comercial, para garantizar la ...


Desde Kids&Us - Burgos

Publicado 11 days ago

Consultor/A Recursos Humanos -

¿Te apasionan las personas y buscas aportar valor diferencial con tu trabajo diario?Si la respuesta es sí ¡en Adverto Consultores te buscamos a ti!En nuestra...


Desde Adverto Consultores - Burgos

Publicado 11 days ago

Built at: 2024-09-29T08:23:05.546Z